2023 Ny Hot-selgende 433mhz Rf trådløs fjernkontroll

2023 Ny Hot-selgende 433mhz Rf trådløs fjernkontroll

Kort beskrivelse:

1. 433mhz eller 315mhz rf fjernkontroll med eller uten mottaker, signalet er sterkt og kan kontrollere 20~30 meter langt, 16 taster totalt.

2. Full plast knapper, kan tilpasset logo, tekst på knapper, farge på alle knapper og skjell, og det er veldig tynn og lett vekt, det beste valget for farger lys og vifte, samt garasje eller automatiske dører.


Produkt detalj

produkt detaljer

Produktetiketter

Produkt detaljert introduksjon

1. Den ofte brukte frekvensen til radiofjernkontroll er 433mHz eller 315mHz, også kjent som 433 fjernkontroll og 315 fjernkontroll for korte.

2. 433Mhz fjernkontrollen er en mer vanlig fjernkontroll i vårt daglige liv.Konstruksjonen er imidlertid enkel.En brikke kan dekke behovene til flere knapper.Med lang overføringsavstand, enkel installasjonsdesign, mye brukt i garasje, fellesdør, adgangskontroll og annen trådløs kontroll.

Produktapplikasjon

Rimelig pris, utmerket kvalitet, høy ytelse-pris-forhold, enkel atmosfærisk, elegant utseende og lang fargefast.Fjernkontrollen kan bruke knappebatterier eller tørrbatterier.

Produktfordeler

Det åpne frekvensbåndet i Kina er 315mHz, mens det i europeiske og amerikanske land er 433mHz.Derfor bør produkter som eksporteres til disse landene bruke 433mHz fjernkontroll.Det er tre typer kodingsmetoder som vanligvis brukes i radiofjernkontroll, nemlig fast kode, læringskode og rullende kode.Læringskode og rullende kode er oppgraderingsproduktene til fast kode.Fjernkontroll med rullende kode er den sikreste for tiden.

FAQ

Q1.Er du en fabrikk eller et handelsselskap?

Vi er en produsent med mer enn 27 års erfaring som ligger i Shenzhen by.Velkommen til å besøke fabrikken vår.

Q2.Hvor lang er ledende tid?

For 1*20GP omtrent 25 dager etter at du får innskuddet ditt, 1*40HQ 30 dager.

Q3.Hvilken betalingsmåte kan du godta?

T/T (bankoverføring), Alibaba kredittforsikring, Western Union, Paypal, etc.

Q4.Hvordan fungerer den infrarøde fjernkontrollen?

Fjernkontroll er en slags trådløse fjernkontrollenheter, gjennom moderne digitale kodingsteknikker, nøkkelinformasjonskoding, overføringslysbølgene av den infrarøde dioden, lysbølgene fra mottakeren til den infrarøde mottakeren for å motta det infrarøde signalet til elektrisk signal, inn i prosessoren for å dekode, demodulere de tilsvarende instruksjonene for å oppnå kontroll set-top-bokser og annet utstyr for å fullføre de nødvendige driftskravene.

Q5.Hvilket håndverk kan du lage for det ytre skallet på fjernkontrollen?

en.Klem/ekstruder/press ut

b.Printing

c.Lim

d.Polering

e.Oljeinjeksjon


  • Tidligere:
  • Neste:

  • 详情03_01 详情03_02 详情03_03 详情03_04 详情03_05 详情03_06 详情03_07 详情03_08 详情03_09 详情03_10

    Skriv din melding her og send den til oss