2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll

2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll

Kort beskrivelse:

1. Tynn og lett form;

2. snarveistaster til NETFLIX、YOUTUBE、NETLESER、PRIME VIDEO;

3. ABS miljøvennlig beskyttelsesmateriale, god seighet, holdbarhet, anti-fall;

4. Høy ytelse prisrasjon;

5. Utseende design: enkel atmosfærisk, elegant utseende og lang fargefast.


Produkt detalj

produkt detaljer

Produktetiketter

Produkt detaljert introduksjon

1. 2023 ny og populær bluetooth og stemme oem og odm fjernkontroll, høy ytelse prisforhold.

2. Bruk av ABS miljøvennlig beskyttelsesmateriale, god seighet, holdbarhet, anti-fall, enkel atmosfærisk, elegant utseende og lang fargefast.

Produktapplikasjon

Kina produserer TV-fjernkontroller av utmerket kvalitet, trådløs rcu-fjernkontroll for tv, set-top-boks, dvd, vcd, lydbarer, lys, vifter og mange andre hvitevarer, trenger 2 * AAA-batterier oem tv-fjernkontroll med tilpasset utskrift og logo .

Produktfordeler

Silikon- og plastknapper, unik design, bluetooth stemme-tv-fjernkontroll har infrarøde og bluetooth-funksjoner, og har stemmefunksjon, Avstanden til infrarød fjernkontroll er vanligvis enkelt til enkelt, må være justert, bare 8-10 meter;Bluetooth-fjernkontrollen er omtrent 15 meter lang, kan ikke justeres og kan bues.

FAQ

Q1.Hva er produksjonsprosessen din for fjernkontroller?

Den viktigste produksjonsprosessen er: sprøytestøpemaskinens utgang overflateskall og bunnskall - kolloidforming - silketrykk -SMT ut av PCB-kort - montering - testfunksjon - kvalitetstesting.Hver prosess ledes av et profesjonelt team.

Q2.Hva er silketrykkprosessen for produktene dine?

en.Mottak av innkommende materialer

b.Se månedsplanen

c.I henhold til kravene i tegningene for å finne skjerm eller blekk

d.Sjekk skjerm-, blekk-, nettproduksjonsposisjonering

e.Lag den første prøven

f.Gjør første inspeksjon av kvalitetskontroll

g.Normal produksjon

Q3.Hva er hovedmarkedene for fjernkontrollene dine?

Våre produkter selger godt over hele verden, som Europa og Amerika, Canada, Australia,

Sør-Amerika, Midtøsten, Sørøst-Asia, i ditt land har også partnere.

Q4. Hva slags elektrisk utstyr kan produktet ditt brukes på?

Vi har infrarød, RF (433MHZ / 2,4g), Bluetooth, luftmus, vanntett, universal fjernkontroll, som kan brukes til TV, set-top-boks, DVD, lyd, vifter, lys og andre intelligente hjemmeprodukter.Hvilken enhet vil du bruke den på?

Q5.Hvilken er bedre, infrarød eller bluetooth?

Når du bruker den infrarøde fjernkontrollen, er det ikke nødvendig å matche koden, og kostnadene er også lave, men den må være rettet mot det infrarøde mottakshodet ved bruk, det er visse vinkelkrav, og det må ikke være noen hindring i midten, ellers vil den ikke bli brukt;Bluetooth kan realisere den infrarøde funksjonen, den kan også overføre stemme og realisere talekommandoer.Fordi det er en radiofrekvensoverføring, er det ikke nødvendig å sikte på den kontrollerte enheten når du bruker den, og den kan brukes i 360 grader, så den er ikke redd for å blokkere.

 


  • Tidligere:
  • Neste:

  • 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (1) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (2) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (3) 2023 Ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (4) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (5) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (6) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (7) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (8) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (9) 2023 ny og populær Bluetooth- og stemme-Oem Odm-fjernkontroll (10)

    Skriv din melding her og send den til oss